Overlad madlavningen til os, og brug tiden på at nyde festen i stedet! Bestil vores pulled pork truck, og lad os skabe mindeværdige øjeblikke sammen.

Svinestien

Trænger du til en madoplevelse udover det sædvanlige? Svinestien foodtruck ruller ind for at pifte din fest op med ægte foodtruckstemning og snaskede burgere, der får selv den mest kræsne gourmet til at klappe i hænderne. Hos os handler det ikke bare om mad; det handler om en oplevelse, der bringer folk sammen og skaber smil.

Vi står klar til at servere frisklavede pulled pork burgers og loaded fries med alt, hvad der hører til. Uanset hvad anledningen er, så kan du være sikker på, at dine gæster i hvert fald ikke går sultne hjem.

Bestil en pork truck

Du kender duften af pulled pork, barbeque og grove fritter, der blander sig med den friske luft og skaber en stemning af ren og skær hygge. Og det er netop, hvad du kan forvente, når du bestiller vores Svinestien foodtruck.

Med duften af saftige pulled pork burgers og sprøde fries bliver vores foodtruck festens naturlige samlingspunkt. Det er her, nye venskaber blomstrer over en portion loaded fries, og gamle venner deler grin og gode minder med en pulled pork burger. 

Og i sådan et godt selskab kunne man godt gå hen og føle sig heldig… nærmest svineheldig. Men vi lover, at det intet med held har at gøre – blot kvalitet, gode råvarer og lækker tilberedt mad. Intet er overladt til tilfældighederne.

Madglæde på hjul

Vores Svinestien foodtruck byder på en menu fyldt med ren madglæde og pakket med alt, hvad hjertet begærer.

På menuen finder du den lækre saftige pulled pork burger, som kan få enhvers mundvand til at løbe. Vores loaded fries er også et hit, toppet med det mørreste kød, mens vores coleslaw tilføjer et frisk pust til den snaskede mad. 

Pulled pork truck i København og omegn

Er du klar til at dykke ned i den ultimative smagsoplevelse, der kombinerer det bedste fra det amerikanske syd med dansk hygge? Svinestien ruller gennem København og omegn – klar til at servere ægte pulled pork, der får mundvandet til at løbe. 

Forestil dig den mest saftige, pulled pork, der smelter på tungen – det er præcis, hvad vi bringer til bordet. Vi kommer direkte ud til dig, uanset om du holder fødselsdagsfest, firmaarrangement, bryllup eller noget helt andet, og så klarer vi alt det praktiske.

Så hvis du vil slappe af og nyde lækker street food mad sammen med dine gæster, så er det vores foodtruck, du skal bestille. 

Pulled pork burgere fra vores foodtruck "Svinestien"

Lej en pulled pork truck i dag

Gør din næste begivenhed uforglemmelig, og lej vores Svinestien truck i dag! Vi bringer smagen af autentisk, saftig barbecue lige til dig og dine gæster. Uanset anledningen sikrer vi, at maden bliver et højdepunkt.

Skal menuen stå på noget andet end pulled pork? Så se vores andre foodtrucks, herunder vores Burger Booth, Hooked foodtruck, Oyster Club og Tacohagen. Vi lover en fantastisk smagsoplevelse, hvad end du vælger.

Bestil din pulled pork truck i dag, og gør din fest helt uforglemmelig. 

Få et tilbud

Vil du løfte din fest til nye højder med en uforglemmelig madoplevelse?

Indhent et tilbud på en af vores foodtrucks.

Vores referencer