Vil du have en madoplevelse, der gør dig helt mundlam af den simple årsag, at smagen simpelthen er så fortryllende? Vi lover, at du klapper i som en østers, når du smager vores… ja, østers.

Oyster Club

Med vores Oyster Club bar bliver dit event til en ægte fest. Ikke nok med at vi serverer lækre østers til jer – I får også en oplevelse helt ud over det sædvanlige, når vi kommer rullende. Med vores tuk tuk eller foodtruck til stede bliver din begivenhed fyldt med smag, glæde og uforglemmelige øjeblikke. 

Book vores Oyster Club foodtruck eller tuk tuk i dag, og lad os gøre din begivenhed til noget helt særligt.

Bestil vores Oyster Club foodtruck

Giv dig selv og dine gæster en udsøgt smagsoplevelse, der tager din begivenhed til et nyt niveau

Forestil dig dette… En varm sommerdag, vinden i håret og duften af havet i luften. Midt i det hele står vores Oyster Club – klar til at bringe den ultimative skaldyrsoplevelse til din begivenhed.

Følg med over disken, hvor vi fortryller dig med synet af friske østers, der bliver åbnet lige foran dig. Med hver bid kan du smage havets friskhed, tekstur og salt – perfekt forfulgt af syrligheden fra citron eller et spændende udvalg af toppings.

Enkelt servering – kompleks smag

Vores menu er en hyldest til østersens enkle, men fantastiske smag! Vi tilbyder en række forskellige serveringsmuligheder, der passer til enhver smag og lejlighed.

Du kan vælge vores klassiske, friske østers, serveret med et strejf af citron, som er perfekte til dem, der sætter pris på ren og autentisk smag. Vi tilbyder også vores østers med vinaigrette – en elegant og velsmagende variation, der tilføjer et strejf af syre og kompleksitet til den delikate smag af østers.

Oyster Club foodtruck i København og omegn

Er du i gang med at arrangere en fest i København, hvor maden gerne må være lidt ekstraordinær? Med vores Oyster Club Foodtruck er vi klar til at tilbyde en skaldyrsoplevelse ud over det sædvanlige, hvor som helst du ønsker det i København og omegn.

Forestil dig dine gæster samlet omkring vores østers koncept – en smagfuld østers i den ene hånd, måske et glas champagne i den anden hånd og helt sikkert et smil på læben. Det er foran vores foodtruck eller lille tuk tuk, at gæsterne samles om den gode mad, samtalerne flyder frit, latteren er smittende og minderne skabes.

Hvad end du er på udkig efter delikate østers til din fødselsdagsfest, firmaarrangement, bryllup eller noget helt andet, er vores østersbar klar til at rulle ud til dig.

Vores Oyster Club foodtruck serverer friske østers til festen

Book vores Oyster Club foodtruck i dag

Er du klar til at skabe en uforglemmelig festoplevelse? Lad vores Oyster Club Foodtruck være midtpunktet for din næste begivenhed i København og omegn.

Måske var det ikke østers, som du var ude efter? Bare rolig – vi har også andre foodtrucks, herunder vores Burger Booth, Hooked foodtruck, Svinestien og Tacohagen.

Book vores Oyster Club Foodtruck i dag, og lad os sammen skabe en smagsoplevelse, der vil efterlade dine gæster i ren begejstring – og dig som værten, der sætter standarden for uforglemmelige fester!

Få et tilbud

Vil du løfte din fest til nye højder med en uforglemmelig madoplevelse?

Indhent et tilbud på en af vores foodtrucks.

Vores referencer