Vil du pifte dit event op med lækre tacos og andet godt fra det mexicanske køkken? Så er vores Tacohagen foodtruck lige sagen for dig.

Tacohagen

Vores taco foodtruck kommer ikke bare med mad – den er en fest i sig selv. Forestil dig smagen af ægte mexicanske tacos, frisklavet og klar til at vække dine smagsløg til live – det er netop det, vi kan.

Vi sørger for, at smilene er lige så store som appetitten, mens vi forkæler dine gæster med lækre tacos og andre delikatesser fra det mexicanske køkken. 

Så hvorfor vente? Lad os bringe festen til dig med Tacohagen, hvor maden er mere end bare mad – den er festens midtpunkt.

Bestil en taco foodtruck

Når du vælger Tacohagen til din fest, går du ikke bare efter den gode smag og de friske råvarer, men også efter en unik oplevelse, der binder folk sammen. Smage som lime, koriander og avocado tager dig direkte ind i det mexicanske køkkens hjerte. Her er der skruet op for alle smagsfaktorer, som balanceres perfekt sammen i sand streetfood-style.

Med vores taco truck bliver din fest helt sikkert årets højdepunkt!  Vores mobile køkken bringer ikke bare smagsoplevelser, men også en uforglemmelig atmosfære. Det er den perfekte icebreaker og et samlingspunkt, hvor gæster kan mødes, grine og dele en bid mad sammen. 

Tacohagen forvandler ethvert event til en mindeværdig fest med vores udvalg af autentiske, friske tacos og snacks, der garanteret vil få dine gæsters mund til at løbe i vand. Gør din næste sammenkomst uforglemmelig med Tacohagen – hvor god stemning og fantastisk mad går hånd i hånd.

Det farverige mexicanske køkken

Vores menu er nøje udvalgt for at bringe det bedste fra det mexicanske køkken direkte til din fest. Den mexicanske mad er farverig både i smag og udseende, og vores menu er ingen undtagelse!

Taco foodtruck i København og omegn

Skal din fest være lidt federe end gennemsnittet? Så bestil en tacovogn, og imponér dine gæster! Med Tacohagen bringer vi det sprudlende mexicanske køkken direkte til dig i København og omegn. 

Uanset om du skal holde stor fødselsdag, konfirmation eller firmafest, så vil vores taco truck med garanti gøre din begivenhed helt unik. Forestil dig stemningen, når vi ruller ind med frisklavede tacos og andre mexicanske specialiteter. Pludselig er maden ikke bare mad – det er en oplevelse i sig selv.

Når du vælger vores foodtruck til fest i København, kan du læne dig tilbage og slappe af. Vi håndterer alt fra opsætning til oprydning, så du kan fokusere på at have det sjovt og skabe minder med dine gæster. Så let kan det være.

Friske tacos leveret lige til festen

Lej en tacovogn i dag

Klar til at løfte din næste begivenhed til nye højder med Tacohagen? Lad os gøre din fest til en oplevelse, dine gæster sent vil glemme. 

Er du ikke til mexicansk? Vi har meget mere end tacos! Vores spændende udvalg af foodtrucks tilbyder en bred smagspalette – herunder vores Hooked foodtruck, Oyster Club, Svinestien og vores Burger Booth.

Vent ikke længere! Bestil vores taco foodtruck i dag, og gør din begivenhed til noget helt særligt.

Få et tilbud

Vil du løfte din fest til nye højder med en uforglemmelig madoplevelse?

Indhent et tilbud på en af vores foodtrucks.

Vores referencer