Hooked foodtruck

Er du klar til at forvandle din næste begivenhed til en sand smagsoplevelse? Forestil dig en fantastisk aften i fiskens tegn, hvor havets fristelser og lækre retter bringes direkte til dig og dine gæster. 

Skab årets fest med Hooked Foodtruck

Med Hooked Foodtruck kan du gøre din fest til noget helt særligt. Fra Fish & Chips til lækre lobster rolls og meget mere – vores foodtruck er fyldt med smagfulde overraskelser. Vi lover, at din begivenhed hurtigt bliver til årets fest, når vi kommer rullende.

Er du Hooked på idéen? Så book vores Hooked foodtruck i København eller omegn, og lad os sammen skabe en uforglemmelig madoplevelse.

Lej Hookeds foodtruck

Midt i Københavns livlige gader startede vores fiskeeventyr i 2017 med den marineblå foodtruck, som siden har været kernen i vores smagfulde rejse. Fra gadekøkken til 6 fantastiske fiskerestauranter er vores foodtruck mere end bare et køretøj – den er symbolet på vores passion og dedikation til lækre fiskeretter.

Nu har du muligheden for at bestille vores genkendelige blå foodtruck hjem til dig. Den vil med garanti blive et festligt indslag og et samlingspunkt, hvor mennesker mødes, deler historier og skaber uforglemmelige øjeblikke. Med vores friske fiskeretter og appetitlige snacks får dine gæster ikke kun en lækker madoplevelse, men også en unik social oplevelse, der bringer folk sammen. 

Alt godt fra havet

Vi serverer alt godt fra havet i vores Hooked foodtruck. Når de lækre fiske- og skaldyrsspecialiteter ryger over disken, samles folk hurtigt i flokke og snakken går derudaf. Du kan derfor være sikker på, at vores foodtruck hurtigt bliver festens samlingspunkt.

Menuen består af Fish & Chips og Poke Bowl med laks, der bringer smagen af havet direkte til dig. Men vi stopper ikke der! Vores udvalg af snacks vil også tage dig med på en smagsrejse, fra vores saftige lobster rolls og sprøde friterede rejer til vores lækre Gyoza og Tostada med tun.

Uanset hvad du vælger fra vores menu, kan du være sikker på, at hvert eneste bid er en fest for smagsløgene.

Hookeds foodtruck kommer rullende med alt godt fra havet.

Fish & chips foodtruck i København og omegn

Hvis du planlægger en begivenhed i København eller omegn i nærmeste fremtid, behøver du ikke lede længere efter maden. Send os en forespørgsel med det samme. Så ruller vi vores foodtruck direkte ud til dit event – hvad end det er en fødselsdag, firmaevent, konfirmation, bryllup eller noget helt femte.

Vi lover at bringe bølger af smag og feststemning til din begivenhed med vores maritime menu!

Så hvis du ønsker en hurtig og lækker servering i København eller på Sjælland, uden besvær med indkøb og madlavning, så lad os tage os af det hele! Vores marineblå foodtruck vil være det perfekte samlingspunkt for dig og dine gæster.

Book vores foodtruck

Vil du imponere dine gæster med en foodtruck, hvor der langes frisk fisk og skaldyr over disken i sand streetfood style? Vi tager os af alt det praktiske, så du kan nyde festen sammen med dine gæster. 

Send os en forespørgsel nu, og lad os kaste “anker” ved din festlokation med en last fuld af smagsoplevelser fra havet. Er det noget andet, som du er sulten efter? Bare rolig – vi har også andre foodtrucks, herunder vores Burger Booth, Oyster Club, Svinestien og Tacohagen.

Få et tilbud

Vil du løfte din fest til nye højder med en uforglemmelig madoplevelse?

Indhent et tilbud på en af vores foodtrucks.

Vores referencer